Fysiolinella on ilo olla mukana Liikuntapäivät -tapahtumassa liikuttamassa suomalaisia!

Fysioline on kasvanut reilussa 25 vuodessa merkittäväksi hyvinvointialan toimijaksi. Vienti suuntautuu yli 60 maahan ja omia toimipisteitä on Suomen lisäksi viidessä muussa maassa. Fysiolinen tuotevalikoima sisältää kuntosali- ja kuntoiluvälineitä, kuntoutusvälineitä ja -robotiikkaa sekä kylmähoitotuotteita ja lääkkeitä. Lisäksi yritykseen kuuluu liikunta- ja kuntoutusalan koulutuksia järjestävä koulutusorganisaatio Fysioline Academy of Finland (FAF). Fysiolinen kanssa samaan yritysryhmään kuuluu myös Fressi Liikunta- ja hyvinvointikeskukset ja kuntosalit. Vuonna 2017 Fysiolinen liikevaihto oli 23,5 milj. € ja Fysioline Fressin 22,3 milj. €.

Lisäksi Fysioline tarjoaa asiakkailleen monipuolisia palveluja aina suunnittelusta ja rahoituksesta laitteiden huoltoon. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.fysioline.fi sekä tykkää meistä Facebookissa!

Liikuntapäivien arpajaisten palkintona arvomme upeita Fysioline tuotteita!

Palkintona arvomme 2 x Wrangen kotikuntosalisetin (arvo 1200€/kpl), 3 kpl Wrangen 500€ arvoisia lahjakortteja sekä 20kpl Ice Power tuotepaketteja (arvo n.30€)

Wrange kotikuntosalisetti on laadukas ja kestävä, kotikäyttöön suunniteltu välinesetti, joka sisältää:

  • Wrange vino/tasapenkin
  • Wrange kyykkyräkin
  • Wrange Grip Olympic -sarjan painot 140kg
  • Wrange hierontarullan